CZECH translation
CZECH translation
I already started, but your string table is terrible long...
CZ a PPTweaker
Asi mi admin nebude rozumet, ale jednou tady je "czechtranslation", tak by se tady mohlo mluvi cesky...
Mam POP Peeperera jiz dlouho a musim rici, ze je ve sve tride absolutni jednicka a to jsem jiz takovych notifikatoru vyzkousel celou radu. Kazdopadne by me zajimalo, jestli nekdo vite?
1. jestli nekdo nekdy prelozí PPTweaker?
2.jestli lze pouzit ve v3.0 starou verzy PPT na backup(zalohovani) a obnovu(restote), protoze v novem pluginu tato verze neni.
Tak sem vsichnu hura piste! Tesim se na vsechny Vase reakce.
Ahoj
Hustey [CZ]
Mam POP Peeperera jiz dlouho a musim rici, ze je ve sve tride absolutni jednicka a to jsem jiz takovych notifikatoru vyzkousel celou radu. Kazdopadne by me zajimalo, jestli nekdo vite?
1. jestli nekdo nekdy prelozí PPTweaker?
2.jestli lze pouzit ve v3.0 starou verzy PPT na backup(zalohovani) a obnovu(restote), protoze v novem pluginu tato verze neni.
Tak sem vsichnu hura piste! Tesim se na vsechny Vase reakce.
Ahoj
Hustey [CZ]
Pop Peeper
Jakou mate zkusenost s tim, kdyz date PP stahovat vsechny zpravy na disk s rychlosti? Me se totiz pak otvira strasne dlouho jede to na P4 3GHz-1G casch-1GB RAM..
Coz me tedy dost stve.
Huy
Coz me tedy dost stve.
Huy
Re: Pop Peeper
Tak pro ty, ktere to zajima, uz jsem to tady na foru nasel. Cesta: C:\Documents and Settings\Administrator\Data aplikací\POP Peeper- zde se nove objevil soubor poppeeper.ini, který si proste nakam zazalohujete+dalsi data spolecne.Hustey wrote:Jakou mate zkusenost s tim, kdyz date PP stahovat vsechny zpravy na disk s rychlosti? Me se totiz pak otvira strasne dlouho jede to na P4 3GHz-1G casch-1GB RAM..
Coz me tedy dost stve.
Huy
Jednoduché a proste...
Enjoy
Hi dreamwalker , that is great , your translation to Slovak will complete the modern Slavic languages (we have already for Slovenian -- stated as [v3.0 4 Oct 17, 2006] ?? ) .
Ref. your offer to update the Czech flavor , I would suggest you first contact/inquiry chmel (the 1st post up here) , I guess he was the translator .
Ref. your offer to update the Czech flavor , I would suggest you first contact/inquiry chmel (the 1st post up here) , I guess he was the translator .
• (PP + IMAP + Send)=381 Web=3808 PPT=38 SSL=1005 Voice=3 Chime=3 Skin=36 PP-Add-on-Pack=3 • XPproSP3 • Fx=1301 Opera=1162 [IE=80] • Online-Armor=5501616 • CPU=1.2GHz • RAM=2.5GB •
Well, I wrote a pm to Chmel and a mail to Hustey too. I never
thought that you are working on a language collection. ))
I wrote my personal slovak translation for PP 2 but since that,
I used czech and now I'm using simply english. I'm not mardy
so I use any language available. I speak many languages, too.
thought that you are working on a language collection. ))
I wrote my personal slovak translation for PP 2 but since that,
I used czech and now I'm using simply english. I'm not mardy
so I use any language available. I speak many languages, too.
To: DreamWalker
Tak to doslo asi k nejake mylce, nedelam na prelozeni, nebot preklad pro verzi v3.0 od Marek Hron http://data.poppeeper.com/Languages30/Czech.plf funguje i ve verzi 3.0.1.0 naprosto dokonale... a navic znam i docela dost lidicek co PP pouzivaji k naproste spokojenosti.
Jen jem myslel, ze by se tady nekdo chytil na czech block a napsal nejake sve zkusenosti s PP.
Takze se omlouvam, ze jsem toto napsal do CZECH translation.
Ja ho pouzivam kazdy den a jsem s nim velmi spokojeny a nedokazi si jiz bez nej notifikaci vetsiho mnozstvi schranek predstavit
Preji hezky den
Hustey
Tak to doslo asi k nejake mylce, nedelam na prelozeni, nebot preklad pro verzi v3.0 od Marek Hron http://data.poppeeper.com/Languages30/Czech.plf funguje i ve verzi 3.0.1.0 naprosto dokonale... a navic znam i docela dost lidicek co PP pouzivaji k naproste spokojenosti.
Jen jem myslel, ze by se tady nekdo chytil na czech block a napsal nejake sve zkusenosti s PP.
Takze se omlouvam, ze jsem toto napsal do CZECH translation.
Ja ho pouzivam kazdy den a jsem s nim velmi spokojeny a nedokazi si jiz bez nej notifikaci vetsiho mnozstvi schranek predstavit
Preji hezky den
Hustey
Ahoj dreamwalker, jj je to bezva. Pripravuji take na mem skrovnem foru i nejakou podporu pro POPPeeper Mimo jine vim, ze se podilis i na nejakem malem projektu co se tyka QIPu. Oba softiky prakticky moje skupina kolem mne pouziva k veseobecne spokojenosti. Takze na forum nahazu jak linky sem, tak na ceske forum qipa.
Zatim se mej fajn.
Zatim se mej fajn.
>mem skrovnem foru
Daj link.
> nejakem malem projektu co se tyka QIPu.
Maly projekt? qip.sk
> Oba softiky prakticky moje skupina kolem mne pouziva k veseobecne spokojenosti.
To som rad.
JRF:
Sorry man, it's nothing so interesting to translate, but if you can't hold inquisitiveness, I can translate it for you. ))))
Daj link.
> nejakem malem projektu co se tyka QIPu.
Maly projekt? qip.sk
> Oba softiky prakticky moje skupina kolem mne pouziva k veseobecne spokojenosti.
To som rad.
JRF:
Sorry man, it's nothing so interesting to translate, but if you can't hold inquisitiveness, I can translate it for you. ))))
That is ok , I was just joking ...
(I would however have used any of the other 7 communication options you offer in your sig ... but it is ok ... )
(I would however have used any of the other 7 communication options you offer in your sig ... but it is ok ... )
• (PP + IMAP + Send)=381 Web=3808 PPT=38 SSL=1005 Voice=3 Chime=3 Skin=36 PP-Add-on-Pack=3 • XPproSP3 • Fx=1301 Opera=1162 [IE=80] • Online-Armor=5501616 • CPU=1.2GHz • RAM=2.5GB •
Re: CZECH translation
Mnou upravený překlad pro verzi 3.8.1:
- Attachments
-
- POPPeeper-381-Czech.zip
- (12.59 KiB) Downloaded 2234 times
Re: CZECH translation
Thanks for the update, uziv.
The update has been posted and is available directly through POP Peeper and on the website:
http://www.poppeeper.com/languages.php
There was very minor issue with a "duplicate & character" in validation -- which just means that a menu has 2 items using the same letter to access them -- which I fixed by removing the ampersand from one of them. If you think you'll make the update for the next version, please download the update I made so that you have this change.
The update has been posted and is available directly through POP Peeper and on the website:
http://www.poppeeper.com/languages.php
There was very minor issue with a "duplicate & character" in validation -- which just means that a menu has 2 items using the same letter to access them -- which I fixed by removing the ampersand from one of them. If you think you'll make the update for the next version, please download the update I made so that you have this change.